Canon CLI 571M XL Magenta 400 sider
Canon CLI 571M XL Magenta 400 sider
Canon CLI 571M XL Magenta 400 sider
Canon CLI 571M XL Magenta 400 sider

Canon CLI 571M XL Magenta 400 sider

CLI-571M XL Non-blistered
På Fjernlager - Varen sælges kun online
117 kr.
Inkl. moms
117

 
PIXMA-blækpatroner.

Nogle ting virker bedre sammen. Derfor giver det mening at bruge originalt Canon-blæk og -fotopapir, som er designet i harmoni med PIXMA-printere for at kunne levere de bedst mulige resultater. For smuk, holdbar printkvalitet med Canon-udviklet blæk.

Hvorfor bruge originale Canon-forbrugsstoffer?

Originalt Canon-blæk får det bedste frem i din Canon-printer, så du altid er sikret fremragende resultater. Canon-blæk sørger for, at din Canon-printer yder optimalt.

Klarere, mere nøjagtige farver.

Med det originale Canon-blæk kan du opnå utroligt klare og nøjagtige farver, der gør fotografier mindeværdige. Hudtoner ser meget naturlige ud, mens lyse farver er levende og alligevel realistiske. Den sorte pigmentblæk til print af dokumenter producerer klare, tydelige print af små bogstaver og skarpe linjer.

Holdbare fotos.

Originalt Canon-blæk og fotopapir er skabt til hinanden. Derfor kan du fremstille flotte print i professional kvalitet derhjemme, der er resistente over for misfarvning i lang tid efter print. Print med vores fotoprintere med originalt ChromLife100-, ChromaLife100+- eller LUCIA-blæk på Canon-fotopapir beskytter dine billeder i en menneskealder.

Beskyt din printer.

Canons unikke FINE-printhovedteknologi, der bruges i enhver PIXMA-printer, leverer enestående billedkvalitet og højhastighedsdokumentprint. Med en blækdysediameter så lille som 0,009 mm er det vigtigt at bruge blæk, der er specifikt beregnet til at arbejde med de præcise FINE-printhoveder. Originalt blæk opretholder printkvalitet og forlænger levetiden for din printer.
Funktioner
Udskrivningsteknologi Inkjet print
Udskrivning af farver Magenta
Patron kapacitet Højt (XL) udbytte
Farve blæk volumen 11 ml
Farve blæk sidekapacitet 645 Sider
Kompabilitet Pixma MG575x, MG685x, MG775x
Antal pr. pakke 1 stk
Type Original
Blæk type Pigmentbaseret blæk

Canon
Produkt tilføjet til ønskelisten

Denne webside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, tilpasset indhold og annoncer. Læs mere om cookies