Psst... Vidste du at: Du kan finde nøjagtigt hvilken blæk der passer til din printer ved at søge efter printer modellen i søgefeltet og klikke ind på den?

Afhentning af reparationssag

Skal vi hente din computer til reparation? Ingen problem!

Afhentning af IT-udstyr

Hvis du har problemer med dit IT-udstyr, hvad end det drejer sig om en printer, en computer, en ekstern harddisk eller måske en tablet, og har udfordringer med at få indleveret din enhed(er) på vores værksted, så tilbyder Datacity netop at afhente det hos dig. Det eneste vi skal bruge, er din adresse og evt. information om hvor enheden står placeret i tilfælde af, at du ikke er på adressen når vi kommer for at hente den. Vi tilbyder også at returnere enheden efter endt fejlsøgning og / eller reparation.

Sagshåndtering

Når vi har afhentet din enhed, bliver sagen oprettet i vores sagssystem. Enheden registreres, og opgaven får herefter tildelt et opgave-nr., som du vil blive informeret om enten på SMS eller e-mail. Opgaverne er nummereret og påbegyndes i den rækkefølge, de indleveres. Typisk påbegyndes en fejlsøgning efter to til tre hverdage, des mindre at opgaven er oprettet som en hastesag. Ved afhentning af IT-udstyr foretager Datacity altid en fejlsøgning af enheden på værkstedet. 

Gratis afhentning indenfor 20 km.

Vi afhenter IT-udstyr gratis i de nærliggende byer og inden for ca. 20 kilometer fra butikken. Alt udenfor 20 kilometer aftales nærmere.

Betingelser

Læs nærmere om vores betingelser ved at trykke her. Linket åbner et nyt vindue.

Benyt venligst nedenstående formular, hvis du ønsker afhentning - eller hvis vi skal give dig/jer et kald.

Produkt tilføjet til ønskelisten

Denne webside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, tilpasset indhold og annoncer. Læs mere om cookies