Datacity Pakkeshop

Send og afhent dine pakker hos Datacity

Send pakker, afhent pakker, returnér pakker

Hos Datacity kan du sende, afhente og returnere dine pakker med GLS, PostNORD, Bring og DAO. Datacity Pakkeshop har åben alle ugens hverdage fra 10:00 til 17:30. 

PostNORD

Hos Datacity kan du modtage og afsende dine PostNORD pakker. Datacity kan godt afsende de pakker, som du skal have sendt, men det kræver, at du har lavet og printet en label hjemmefra. Hvis ikke du har en plastlomme til din label som skal sidde på pakken, kan man få en i butikken. Hvis du har brug for yderligere information om eller fra PostNORD, kan disse findes på: www.postnord.dk.

GLS

Du kan både modtage og afsende pakker fra GLS i vores Pakkeshop. Hvis man ikke selv har oprettet en pakkelabel, kan man få hjælp til dette i butikken. Husk, at priserne for forsendelse, er anderledes end dem, du kan finde online. Det er dit ansvar, at oplysningerne til modtager er korrekte. Hvis du har brug for at komme i kontakt med GLS, kan du besøge deres hjemmeside på: www.gls.dk.

DAO

Du kan modtage og afsende dine DAO pakker i Datacitys pakkeshop. Det kræver dog, at du selv opretter forsendelsen. Dette kan man gøre ved at trykke her.
DAO tilbyder også, at du kan oprette en labelfri forsendelse, som blot kræver at man skriver det nummer man får, på pakken, med store tydelige tal. Se flere informationer på www.dao.as.

Bring

Du kan også modtage og afsende pakker fra Bring hos os. Ligesom DAO, tilbyder Bring også en labelfri løsning, som man kan finde ved at trykke her. Du kan sagtens afsende dine Bring pakker hos Datacity, men det kræver at du har oprettet din forsendelse på forhånd, da vi desværre ikke kan oprette denne for dig. Læs mere på Brings hjemmeside: www.bring.dk.

Generel information

Når du afhenter dine pakker hos Datacity Pakkeshop skal du huske, at have et gyldigt legitimations ID. Når du skal afhente pakker, skal vi bruge nogle oplysninger afhængigt af hvilket forsendelsesfirma du får tilsendt din pakke med. Læs nedenfor:

  • PostNORD:

Når du skal afhente dine PostNORD pakker hos Datacity, skal du oplyse de sidste fire cifre af pakkenummeret. Pakkenummeret slutter ofte med SE. Vi skal dog kun bruge cifrene. Det er vigtigt at vi får det korrekte nr., da vores scanner fortæller os ud fra det, hvilken hylde din pakke er lagt på. 

  • GLS:

Når du skal afhente dine GLS pakker hos Datacity, bedes du oplyse de sidste fire cifre af pakkenummeret.

  • DAO:

Pakker som skal afhentes fra DAO er sat i alfabetisk rækkefølge og derfor kræves det, at man oplyser modtageren af pakkens navn.

  • Bring:

Når du skal afhente din pakke sendt med Bring, skal du oplyse de fire sidste cifre i pakkenummeret. Pakkenummeret slutter ofte med NO. Vi skal kun bruge cifrene. 

Datacity ApS har ingen indflydelse på hvornår dine pakker ankommer til pakkeshoppen eller afhentes af forsendelsesfirmaerne. Hvis man oplever problemer med et forsendelsesfirma, mangler en pakke eller modtager en skadet pakke, er det vigtigt at i kontakter den respektive virksomhed, da vi ikke kan løse dette for jer. Datacity er blot et "mellemled" og stiller blot mulighed for at man kan afhente og afsende sine pakker hos os.

Jule- og højtider

Når December måned rammer, plejer der at være ekstra gang i den i pakkeshoppen. Derfor vil det være en kæmpe hjælp for pakkeshoppen, såfremt vi skal blive ved med at kunne tilbyde dette, at man som kunde får afhentet sine pakker så hurtigt som muligt, så pakkerne ikke hober sig op. Dernæst vil vi gerne bede jer om forståelse for, at det ikke altid er lige nemt at finde pakkerne og nogle gange kræver det lidt ekstra tid at finde dem. Vi lover til gengæld, at passe godt på jeres pakker og aflevere dem til jer med et smil.

Produkt tilføjet til ønskelisten

Denne webside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, tilpasset indhold og annoncer. Læs mere om cookies