Få booket et gratis IT tjek hos jer

Vil du gerne have noget support i, hvordan du får løst de problemer du sidder med? I så fald kan vi hos Datacity Erhverv med garanti hjælpe dig. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til IT, computere, Netværk og lignende elektronik. Derfor kan du med fordel tage kontakt til os, hvis du gerne vil have professionel hjælp til de IT problemer du nu måtte sidde med.
 
Det er i øvrigt værd at vide, at Datacity hører hjemme i Østjylland. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail hej@datacity.dk eller via telefon 86943525 så kan vi sætte et møde op ude hos jer. På den måde kan du også se, hvem vi er samt få et bedre indtryk af os som mennesker.
Vores kunder kommer fra hele landet og det gør de faktisk af den grund, at de ved, at de hos Datacity får en uovertruffen service – og samtidig får løst deres computerproblemer.
Vi har bla nogle af Danmarks bedste IT priser, nemlig en time pris på 399,95 kr eks moms.
 
Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan yde dit firma hjælp eller support, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Derudover er du også meget velkommen til at kigge lidt rundt på vores hjemmeside med henblik på at få et bedre kendskab til os og vores kompetencer.
 
(0) Vare(r)
Vare(r) 0
SUBTOTAL: 0,00 DKK
TIL TOPPEN