Persondatapolitik

Opdateret 18. juni 2018

Hos DataCity tager vi dine personlige oplysninger og data alvorligt. Her kan du læse hvordan gennem vores persondatapolitik. Denne er gældende, når du er i vores fysiske forretning, såvel som når du handler hos os på DataCity.dk.

Hvilke oplysninger og hvorfor?

Når du handler hos os, indsamler vi almene personoplysninger som navn, telefonnummer, mail og adresse. Dette gør vi for at kunne levere vores ydelser på din adresse, såvel som returnere dine indleverede produkter. Vi bruger dem desuden til at holde dig opdateret om dine køb og levering, såvel som behandling af din sag gennem vores kundeservice. Gennem SSL i vores webshop indsamler vi dine betalingsoplysninger. Disse bliver dog aldrig frit tilgængelige for os, men for Nets (tidligere PBS).

Når du klikker dig rundt på vores side, indsamler vi via cookies oplysninger om din anvendelse og aktivitet på siden. Her indsamler vi oplysninger om dit styresystem, din ip-adresse, din browsertype, besøgte sider samt din interaktion med pop-ups og forslag. Vi benytter disse cookies udelukkende til at kunne skræddersy fremtidige anbefalinger og forslag. Læs mere om vores cookiepolitik her.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, giver du os dit samtykke til, at vi kan anvende din mailadresse til at sende dig nyhedsbreve og materiale vedrørende markedsføring, hvor vi sender dig målrettede tilbud.

 

Dine rettigheder

Du har per lov i henhold til EU’s Databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) ret til indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer og behandler om dig. Disse har du ret til at modtage dem i et almindeligt anvendt format, så du har nem adgang til dem. Databeskyttelsesforordningen er udarbejdet med henblik på beskyttelse af brugere og kunder og disses oplysninger.

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine oplysninger og rette ukorrekte oplysninger, vi måtte have om dig. Visse oplysninger må vi kun indsamle via dit samtykke, herunder data om din adfærd på vores site (se vores cookies politik). Du har til enhver tid mulighed for og ret til at tilbagekalde dit samtykke, såvel som retten til at tilbagekalde eller få slettet dine oplysninger hos os, så længe det ikke strider imod anden lovgivning, som f.eks. regnskabslovgivningen.

Du har også til enhver tid til at klare over vores behandling af dine personoplysninger. Vi opfordrer dig til at kontakte os i forbindelse med en klagesag enten per mail eller per post. Vi er berettiget til at indmelde enhver forseelse eller lækning af personoplysninger til Datatilsynet. Husk, at du samtidig selv er berettiget til at indgive en klage til Datatilsynet.

Delte oplysninger

Vi deler kun dine oplysninger med relevante samarbejdspartnere og internt i virksomheden ved f.eks. levering, reparation, markedsføring og revision, eller hvis det er påkrævet ved lov.

Behandling af oplysninger

Dine personoplysninger lagres på sikre serverer, der – ligesom vi – behandler dine personoplysninger strengt fortroligt, og vi sikrer os, at dataoverførsler opfylder de europæiske sikkerhedsforanstaltninger.

Opbevaring og sletning af oplysninger

Vi indsamler og opbevarer kun de fornødne oplysninger, som vi skal bruge i forbindelse med at kunne levere en fyldestgørende service, herunder en personligt tilrettelagt markedsføring.

Hos DataCity har vi ingen interesse i at beholde oplysninger om vores kunder i længere tid end nødvendigt. Derfor sletter vi vores kunders individuelle oplysninger, så snart formålene for behandlingen af personoplysningerne er opfyldt. Enkelte type oplysninger er vi per lov påkrævet at beholde over en given periode. 5 år efter en gennemført handel sletter eller anonymiserer vi oplysninger om vores kunders individuelle køb. Dette gælder dog ikke, hvis du på daværende tidspunkt stadig har en personlig konto hos os, hvor du har mulighed for at gemme oversigten over dine køb. Sletter du din konto hos os, slettes alle dine informationer også, med mindre købsinformationer vedrørende regnskab og faktura ikke er overskredet de 5 år.

Databehandleransvarlige

Følgende er dataansvarlige for data vedrørende kunder hos

Data-City IVS

Århusvej 243

Skovby

8464 Galten

+45 86 94 35 25

CVR: 38434640

Navn: Anders Thomsen

Mail: anders@datacity.dk

(0) Vare(r)
Vare(r) 0
Subtotal 0,00 DKK
GÅ TIL TOPPEN