Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt


I forbindelse med dit køb hos DataCity IvS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.


Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer (GLS, DAO & Bring) med henblik på levering af dine indkøb.


Behandling af personoplysninger – samtykke


Hvis du har sat kryds i boksen ”Hold mig opdateret om nyheder og eksklusive tilbud.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i store træk sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.


Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@datacity.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Datasikkerhed


Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (ePay), til håndtering af dine køb (Shopify), optimering af din købsoplevelse (PushOwl, TrustPilot) og hvis du har valgt at modtage vores spændende nyhedsmail (Mailchimp).

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning


Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

DataCity.dk
CVR-nr: 38434640
Århusvej 243
8464 Galten
Tlf.: 86943525
E-mail: info@datacity.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.


Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i bunden af den enkelte nyhedsmail.


Hvis du ønsker at klage over Data-City IvS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

(0) Vare(r)
Vare(r) 0
Subtotal 0,00 DKK
GÅ TIL TOPPEN