Psst... Vidste du at: Du kan finde nøjagtigt hvilken blæk der passer til din printer ved at søge efter printer modellen i søgefeltet og klikke ind på den?
Fjernsupport

Fjernsupport

Book og betal for en fjernsupport. Bestil enten 15, 30 eller 60 minutters fjernsupport. 

NB. Er du kunde med servicekontrakt eller på anden vis allerede har tilkøbt fjernsupport, skal du logge ind på din konto først. Ring til os på +45 8694 3525 hvis dette er din første booking som kunde med fjernsupport.

Udfyld nedenstående:

Glem ikke at trykke "tilføj beskrivelse" for at kunne tilføje din booking til kurven.
  • 250 tegn max
Fjernsupport
På Fjernlager - Varen sælges kun online
280 kr.
Inkl. moms
280

 

Har du problemer med dine digitale enheder? Hos Datacity tilbyder vi fjernsupport til hele Danmark. Book en tid via vores system her. Vi tilbyder telefonisk support under hele forløbet, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du foretrækker. Vi yder fjernsupport til computeremobiler og tablets.

Har du evt. problemer med software eller funktioner på din PC eller Mac, kan vi hurtigt foretage en skærmdeling. Med din supporter i telefonen, guider vi dig. Hvis du foretrækker det, kan vi også overtage kontrollen og foretage de nødvendige trin for dig. Du kan følge med i, hvad der sker med din computer imens. Det sker professionelt, men vigtigst af alt: nemt og sikkert og med respekt for dit private indhold på din computer. Læs evt. vores privatlivspolitik. Vi behandler naturligvis alle kundeinformationer som strengt fortrolige. 

Husk at indtaste et telefon nummer vi kan kontakte dig på, og en beskrivelse af problemet. Du vil derefter få mulighed for at booke en tid der passer dig. Vi kontakter dig efterfølgende på det aftalte tidspunkt.

Produkt tilføjet til ønskelisten

Denne webside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, tilpasset indhold og annoncer. Læs mere om cookies