Psst... Vidste du at: Du kan finde nøjagtigt hvilken blæk der passer til din printer ved at søge efter printer modellen i søgefeltet og klikke ind på den?

Datacity-teamet

Hos Datacity ånder og lever vi for IT-support og service af digitale enheder

Datacitys vision

Vi ved, hvor vigtige digitale enheder er for efterhånden alle i dagens Danmark. Personligt bruger vi hver især minimum 2 enheder i løbet af vores arbejdsdag – hvis ikke flere. Vi ser digitale enheder som tablets, telefoner og computere som en forlængelse af os selv. Derfor forstår vi også, hvor forstyrrende og godt og vel horribelt det kan være, når de digitale enheder står af eller ikke længere fungerer optimalt. Vores holdning er, at digitale enheder er skabt for at gøre menneskets hverdag nemmere – derfor skal IT-supporten heraf også være nem og let tilgængeligt. Vi har derfor gjort det til vores mission at levere effektiv IT-support til vores kunder – uanset hvor de er. Derfor yder vi både support i vores butik i Skovby, via fjernsupport og fysisk support leveret ud til dig. Via fjernsupport kan vi altså levere support til dig, uanset hvor du er i landet. ;)

Hvem sagde nørder?

Hos Datacity er vi gennemførte IT-nørder – og det er vi stolte af. Vi oplever hver dag, hvordan vi med vores specialistviden kan hjælpe folk videre. Gennem en dyb viden inden for nyeste IT-gear, svære digitale problemstillinger og typiske såvel som atypiske uheld kan vi give en grundig rådgivning og en fyldestgørende reparation, optimering eller rensning af vores kunders digitale enheder. Og så kan det godt være, vi bliver overgearede, når vi selv får leveret det nyeste, hotte gear til butikken, eller der (igen) kommer vanvittigt spændende nyheder i IT-verdenen. Men vi ånder og lever for IT-support og det, der følger med. Med denne viden kan vi give vores kunder en god og grundig service hver gang.

Find os med Google Maps

Produkt tilføjet til ønskelisten

Denne webside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, tilpasset indhold og annoncer. Læs mere om cookies