Vi hjælper i hele EU 🙂

Har du problemer med dine digitale enheder? Hos Datacity tilbyder vi fjernsupport til hele Danmark. Book en tid via vores system her. Vi tilbyder telefonisk support under hele forløbet, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du foretrækker. Vi yder fjernsupport til computere, mobiler og tablets.

Nemt og sikkert

Har du evt. problemer med software eller funktioner på din PC eller Mac, kan vi hurtigt foretage en skærmdeling. Med din supporter i telefonen, guider vi dig. Hvis du foretrækker det, kan vi også overtage kontrollen og foretage de nødvendige trin for dig. Du kan følge med i, hvad der sker med din computer imens. Det sker professionelt, men vigtigst af alt: nemt og sikkert og med respekt for dit private indhold på din computer. Læs evt. vores privatlivspolitik. Vi behandler naturligvis alle kundeinformationer som strengt fortrolige. 

Vælg nedenfor, om du skal hente vores standard fjernsupport eller vores quicksupport.
 

Datacity Fjernsupport (Standard)

Dette program kræver installationsopsætning. Vi råder vores kunder til at hente dette fjernsupportsprogram, som standard. Hvis du har problemer med opsætningen, kan vi altid være dig behjælpelig over telefonen. Hvis du derimod har et it-problem her-og-nu foreslår vi dig at hente og køre vores Quicksupport modul af TeamViewer.

Datacity Quicksupport (SOS)

Dette program kræver ikke nogen installationsopsætning. Derfor råder vi kunder, som står inde med et akut it-problem, at hente dette modul. Hvis du derimod har behov for fjernsupport, på et senere tidspunkt eller en booket aftale, foreslår vi at du henter og installerer TeamViewers standard fjernsupportsprogram.

Book herefter en tid online nedenfor:

Indsend

Vi løser mange forskellige opgaver over fjernsupport

Der er rigtig meget, som kan løses over fjernsupport. Det kræver blot, at du har en internetforbindelse til den enhed, vi skal hjælpe dig med. Der er tilfælde, hvor vi har hjulpet vores kunder via videoopkald på mobilen, med bl.a. netværk opsætninger, tilkobling af printere og lignende opgaver. Der er altid mulighed, for at få løst dine IT-problemer, når du får fjernsupport hos Datacity.

Opsætning af backup eller e-mail konfiguration

De fleste bruger PC’er både i privaten og på arbejde. Uanset om der er tale om personligt indhold eller privat indhold, er det vigtigt, der er styr på det. Det gælder blandt andet backup af filer. Vi hjælper dig med at finde den bedste backupløsning, der virker til dine behov – og via fjernsupport kan vi netop, opsætte den løsning, som passer bedst for dig. Vi sørger for at backupløsningen virker optimalt, og at alle ønskede filer er sat op på systemet. Ønsker du at skifte e-mail, men har problemer med at få overført alle dine oplysninger og e-mailkorrespondancer fra din gamle til din nye mailadresse? Kontakt os, så sørger vi for din e-mail konfiguration nemt og sikkert.

Klargøring af ny PC og hastighedsoptimering af den gamle

Har du netop fået en ny PC, er der nogle trin, du skal igennem, før den er helt klar til brug. PC’erne kommer i dag ofte præ-installeret med en lang række programmer og features, der ikke nødvendigvis er nødvendige eller gode for din computers ydeevne. Gennem fjernsupport kan vi optimere din nye PC, så den er sat op efter dine ønsker. Har du en ældre model, der er begyndt at blive lidt sløv? Over tid lagres der en masse unødige filer. Via fjernsupport kan vi fjerne ubrugelige filer og programmer. Med hjælp fra særlige programmer får vi ”hovedrengjort” din PC, så den kun har dine filer og de programmer, du bruger.

Vira, malware og IT-vejledning

Oplever du, at din computer reagerer anderledes, end den plejer, kan det skyldes vira eller malware. Du får måske mistænksomme reklamer, eller filer ophører med at virke. Vi fjerner vira og malware og installerer antivirusprogrammer efter ønske. Har du svært ved f.eks. at vedligeholde din computers software, kan vi via fjernsupport gennemgå trinene for dig. Det kan også være, du ønsker at købe nye programmer eller udstyr, men er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig. Via IT-vejledning over fjernsupport kan vi tage en snak om dine behov i forhold til IT-udstyr og software. Betal på forhånd og book en tid, når det passer dig. Du kan også give det videre i gave til en, der snart får brug for fjernsupport og IT-vejledning.