Datacity - Danmarks flinkeste IT support!

Datacitys vision

Vi ved, hvor vigtige digitale enheder er for efterhånden alle i dagens Danmark. Personligt bruger vi hver især minimum 2 enheder i løbet af vores arbejdsdag – hvis ikke flere. Vi ser digitale enheder som tablets, telefoner og computere som en forlængelse af os selv. Derfor forstår vi også, hvor forstyrrende og godt og vel horribelt det kan være, når de digitale enheder står af eller ikke længere fungerer optimalt. Vores holdning er, at digitale enheder er skabt for at gøre menneskets hverdag nemmere – derfor skal IT-supporten heraf også være nem og let tilgængeligt. Vi har derfor gjort det til vores mission at levere effektiv IT-support til vores kunder – uanset hvor de er. 

Hvem sagde nørder?

Hos Datacity er vi gennemførte IT-nørder – og det er vi stolte af. Vi oplever hver dag, hvordan vi med vores specialistviden kan hjælpe folk videre. Gennem en dyb viden inden for nyeste IT-gear, svære digitale problemstillinger og typiske såvel som atypiske uheld kan vi give en grundig rådgivning og en fyldestgørende reparation, optimering eller rensning af vores kunders digitale enheder. Og så kan det godt være, vi bliver overgearede, når der (igen) kommer vanvittigt spændende nyheder i IT-verdenen. Men vi ånder og lever for IT-support og det, der følger med. Med denne viden kan vi give vores kunder en god og grundig service hver gang.

aa 11

Lokal IT support på hele Jylland. 

Vores vision er simpel: IT er så vigtig en del af alle menneskers hverdag, at det skal være simpelt at få service, også selvom man af forskellige grunde måske ikke kan komme til os. Vi kører ud til både private og erhverv, hvad end det drejer sig om en computer, printer eller netværket der driller. Vores konsulenter kører over hele Jylland – og længere.

Udekoerende service2

Årtier af erfaring og viden.

Datacity og Århus IT Service spænder under hovedselskabet 8-Bit Alpaca ApS – over årtier af erfaring med service og reparation af alle typer IT. Vores butik og værksted er centralt placeret mellem Århus og Silkeborg tæt på motorvejsnettet og netop vores værksted er kendt for at løse problemer som ingen andre har kunnet løse, og altid med service i front.