Udekørende services hos Datacity Galten ApS

On-site service for privat- og erhvervskunder

Udekørende service for erhverv

On-site support til virksomheder

Udekørende service for private

Vi hjælper dig på adressen, og får løst udfordringerne

Afhentning af dine digitale enheder

Få afhentet dine enheder og bragt på værkstedet

Kun positive ord.

De har imponeret foreningen et hav af gange nu. De har altid løst de problemer vi har haft med vores computere og printere.

TR / Viby J

Fantastisk service!

Utrolig nem og smertefri proces med nogle dygtige IT reparatører, som ikke går på kompromis med service og kvalitet.

MTA / Aarhus Kommune

Dygtige drenge

Verdens sødeste nørder, der overhovedet slet ikke kan undværes i byen. Der er altid hjælp at hente hos Datacity når vores elektronik driller- heldigvis kan de lide hjemmebag og kaffe.

KMS / Skovby

Vi kører ud og hjælper på adressen

Hos Datacity, der også kendes som Aarhus IT Service, går vi op i service og kvalitet. Vi er specialister inden for IT-vejledning, reparationer og support. Vi tilbyder fuld service på dine digitale enheder, både på værksted og on-site, og vi vejleder dig gerne i dine næste køb af enheder, gear og software, uagtet om du vælger at købe det hos os eller andre.

Udover ydelser på værkstedet som fjernsupport og reparation, tilbyder vi også udekørende IT-hjælp. Vores tekniker kan oftest foretage reparationen hos jer, og hvis ikke, tager han gerne jeres enhed med tilbage på værkstedet uden beregning.

Få kontakten ansigt til ansigt og få løst problemet hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, når det passer dig. Med vores udekørende assistance får du fikset problemet der, hvor du er.

On-site support til Erhvervskunder

Vi tilbyder vores erhvervskunder professionel support on-site, der understøtter din virksomheds teknologiske behov. Vores ekspertise omfatter bl.a. netværkskonfiguration, softwareintegration, fejlfinding og omfattende IT-support for at sikre, at din virksomhed kører gnidningsløst og effektivt.

Udekørende IT-assistance til Privatkunder

Vores udekørende assistance er skabt til at imødekomme vores privatkunders IT-hverdag. Fra enhedsopsætning og fejlsøgning til personlig IT-vejledning, er vores erfarne teknikere dedikerede til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din teknologi i hjemmet.

Afhentning

Datacity tilbyder kunder, der bor inden for omegnen at få afhentet deres IT-enheder, som skal til fejlsøgning og/eller reparation gratis. Kundens sag vil blive oprettet i Datacitys standard kø-system og rækkefølge. Ring på hovednummeret +45 8694 3525 hvis du har spørgsmål, eller book din tid ved at trykke her.