Udekørende IT-tekniker

Hos Datacity går vi op i service og kvalitet. Vi er specialister inden for IT-vejledning, reparationer og support. Vi tilbyder fuld service på dine digitale enheder og vi vejleder dig gerne i dine næste køb af enheder, gear og software.

Udover fjernsupport og reparation på vores værksted, tilbyder vi som standard udekørende service. Vores tekniker kan oftest foretage reparationen hos jer, og hvis ikke muligt, så tager han jeres enhed med tilbage på værkstedet uden beregning – og leverer den tilbage efter endt reparation.

Få kontakten ansigt til ansigt og få løst problemet hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, når det passer dig. Med vores udekørende service får du fikset problemet der, hvor du er.

Ønsker du, at vi kontakter dig? Skriv kort herunder og evt. et tlf. nr., så vender vi tilbage hurtigst muligt.
    Nem IT-service fra Datacity

    Med Datacity er det nemt at have digitale enheder. Vi yder fuld service af din computer, telefon eller tablet uanset mærke og model. Når du vælger Datacity, behøver du altså kun ét sted, når du har udfordringer med dine digitale enheder. Vi kan både hjælpe dig med sikkerhedsoptimering, hastighedsoptimering, netværksoptimering, reparation og udskiftning af dele.

    Digitale enheder skal være nemme at bruge. Derfor skal IT-service også være nemt og ligetil, når der er problemer med computeren, din tablet eller mobil. Det sørger vi for hos Datacity. Vi leverer IT-service, når det passer dig og som det passer dig. Vælg selv, om vi skal køre ud på din arbejdsplads eller hjem til dig, eller om du vil have fysisk IT-assistance eller fjernsupport.

    Afhentning

    Datacity tilbyder kunder der bor inden for omegnen, at få afhentet sine IT-enheder, som skal til fejlsøgning og/eller reparation gratis. Kundens sag vil blive oprettet i Datacitys standard kø-system og rækkefølge. Ring på hovednummeret +45 8694 3525 hvis du har brug for at vide mere, eller book din tid ved at trykke her.