Lokal IT-Butik

Lokal IT-Butik

Med IT-butik og værksted i nærområdet, er der altid mulighed for hurtig ekspedition og indlevering af virksomhedens IT-enheder, køb og salg af hardware, software m.m.

Skalérbare IT-Løsninger

Skalérbare IT-Løsninger

Uanset om din virksomhed er en lille start-up eller en etableret virksomhed, tilbyder vi skræddersyede IT-løsninger, der passer til dine unikke behov.

Effektiv IT-Vedligeholdelse

Effektiv IT-Vedligeholdelse

Vi hjælper virksomheder med at holde deres IT-infrastruktur kørende problemfrit, så de blot kan fokusere på det de er bedst til.

IT-Service B2B
Lokal & On-site IT til Erhvervskunder

Hvorfor er det overhovedet vigtigt?

Vores team i Datacity Galten ApS er stolte af at betjene virksomheder i Skanderborg og det omkringliggende område. Vi ved, at det har stor betydning for vores erhvervskunder at kunne få hjælp on-site, når man har mest brug for det. Men hvorfor er det så vigtigt at vælge IT-tjenester lokalt, uagtet om din virksomhed er en lille butik på torvet eller en større produktionsvirksomhed?

Hurtig Respons og Support: Når du har brug for hjælp til din IT-infrastruktur, er det afgørende at få hurtig respons. Med en IT-butik placeret lokalt i smørhullet mellem Aarhus og Silkeborg, kan vores udekørende IT-teknikere være hos dig på kort tid. Det betyder mindre nedetid og mindre frustration for dig og dine medarbejdere.

Personlig Service: Vi kender vores område og dets erhvervsmiljø, vi kender vores kunder og vi kommer også til at lære dig at kende. Dette giver os mulighed for at skabe en autentisk relation og ikke mindst tilbyde en personlig service, der er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov. Vi er ikke bare en anonym IT-leverandør, men erhvervskundernes pålidelige lokale IT-partner.

Forebyggende Vedligeholdelse: Uanset om din virksomhed har en lille eller stor IT-park, er vedligeholdelse afgørende. Med vores IT-løsninger, kan vi tilbyde regelmæssig vedligeholdelse for at identificere og løse potentielle problemer, før de bliver alvorlige og forårsager store, kedelige forstyrrelser.

Kendskab til Forhold: Krisetider eller ej – Vi forstår de udfordringer, virksomheder i Danmark kan stå overfor. Vores erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger, der tager højde for de individuelle, og specifikke forhold i vores samfund.

Øget Produktivitet: Når din IT-infrastruktur fungerer optimalt, kan dine medarbejdere også få lov at arbejde mere effektivt. Dette oversættes direkte til øget produktivitet og potentielt højere indtjening.

Lokal Økonomisk Støtte: Ved at vælge lokale IT-tjenester som Datacity Galten ApS støtter du også den lokale økonomi og samfundet omkring dig. Det er en win-win-situation.

Store og Små: Uanset om du er ejer af en lille forretning eller en større virksomhed, har du brug for en pålidelig partner til at håndtere dine IT-behov. Det sørger vi for, hvad end det er på værkstedet, on-site (hos dig), via proaktiv IT-overvågning eller remote-support. Valget er dit.

Datacity Galten ApS er her for at sikre, at din IT-infrastruktur er i gode hænder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med at holde dine systemer kørende problemfrit.

ring til os og hør nærmere

Mere end 25 års erfaring inden for IT-feltet

Med mere end 25 års erfaring i feltet er Datacity, der i øvrigt også er kendt som Aarhus IT Service, dit pålidelige valg for alle dine IT-behov. Vores dygtige team har omfattende erfaring med alt fra bl.a. computerreparation til printerløsninger og netværksadministration. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsservice og teknisk ekspertise, så du kan hvile i, at dit IT-udstyr er i erfarne hænder. Uanset om det drejer sig om fejlfinding, reparation eller optimering, er vores mål at sikre, at din IT-oplevelse er problemfri og effektiv.

Fejlsøgning & Reparation til Erhvervskunder

Fejlsøgning & Reparation

Vores erfarne IT-teknikere er hver dag i lokalområdet som fx Aarhus og Silkeborg for at foretage fejlsøgninger samt reparationer af vores erhvervskunders enheder og systemer.

Support & Vedligeholdelse til Erhvervskunder

Support & Vedligeholdelse

Hold virksomhedens IT i topform. Vi står klar med løbende support og vedligeholdelse, der holder dine systemer opdaterede og problemfrie – enten på adressen, værkstedet eller via proaktiv overvågning.

IT-Setup, Opsætning & Konfiguration til Virksomheder

Opsætning & Konfiguration

Spar tid og besvær med vores konfiguration og opsætnings-tjenester i bl.a. Aarhus og omegn. Vi sørger for, at din virksomheds IT-løsninger fungerer som det skal fra dag ét.

Sikkerhed, Netværk og Overvågning til Erhverv

Netværk & Sikkerhed

Vores team sørger for, at din forretning opretholder en hurtig og sikker netværksforbindelse, samt alle enheder og data beskyttes optimalt. Vi tilbyder også gerne en site-survey som første skridt.

Lokal IT-Support med vores Serviceaftaler i Jylland

Datacity Galten ApS tilbyder IT-serviceaftaler til virksomheder i Jylland. Uanset om du er en lille iværksættervirksomhed, en mellemstor virksomhed eller en etableret organisation, har vi løsninger, der passer til dine specifikke behov og budgetter.

Vores serviceaftaler giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning til din virksomhed. Vi tilbyder bl.a. standard serviceaftaler, IT-klippekort, og skræddersyede serviceaftaler (SLA), så alle branchers IT dækkes bedst.

Uanset hvilken type serviceaftale du vælger, er vores mål at sikre, at din virksomhed har den nødvendige IT-support og løsninger til at fungere effektivt og smidigt. Kontakt os i dag, så vi kan drøfte, hvordan vores serviceaftaler kan hjælpe dig med at opfylde dine IT-behov. Datacity Galten ApS er din lokale IT-partner i Jylland, og vi er her for at give dig den tryghed, du fortjener.

➞ Standard serviceaftaler

Vores standard IT-serviceaftaler er bygget til at imødekomme de forskellige behov og budgetter for vores erhvervskunder. Hver pakke indeholder en række grundlæggende IT-ydelser, der kan hjælpe med at opretholde og forbedre din virksomheds IT-infrastruktur. Der findes tre forskellige standard serviceaftaler, heriblandt Cloud Management, Fjernsupport og en all-inclusive pakke ved navn Total.

➞ it-klippekort

Vores IT-klippekort er den fleksible løsning til virksomheder, der ønsker adgang til teknikertimer efter behov. Med et IT-klippekort forudbetaler du timer, som kan bruges til vedligeholdelse, reparationer, eller teknisk support enten på vores værksted, onsite eller via fjernsupport. Dette giver dig friheden til at håndtere IT-udfordringer, når de opstår, uden at skulle bekymre dig om fakturering pr. ydelse.

➞ Service level agreement

For virksomheder med unikke IT-behov og krav tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler (SLA’er). Vi går i dybden med dine specifikke IT-ønsker og udvikler en skræddersyet løsning, der dækker alt fra teknisk support og opdateringer til specialiserede tjenester, der er nøjagtigt tilpasset din virksomheds behov. Med en SLA kan du være sikker på, at dine IT-krav bliver mødt på en måde, der passer til din virksomheds unikke situation.

Skriv til os

Skal vi tage en snak? Vi hører gerne fra dig. Nedenfor viser hvordan du ka’ få fat i os…

Mail til erhverv

Eller smid os en besked her..
    Datacity Galten ApS | Aarhus-IT-Service

    VAT: DK44158280 // P-nummer: 1029447663