STATIONÆR COMPUTER REPARATION

Når vores teknikere påbegynder en fejlsøgning på din stationære computer, er det selvfølgelig altid med udgangspunkt i den fejlbeskrivelse, som du har angivet ved indlevering. Vi vil samtidig teste om enheden har andre fejl, såfremt det anses som værende en nødvendighed i forbindelse med den egentlige opgave. Hvis du har svært ved at forklare eller præcisere en fejlbeskrivelse på hvad og hvorfor, at din stationære computer opfører sig som den gør, kan du roligt hvile i at vores erfarne teknikere, nok skal foretage en lang række tjeks af din enhed, hvorefter du vil blive kontaktet og informeret om resultatet og hvad vi eventuelt kan tilbyde dig. Datacity påbegynder aldrig en reparation efter fuldført fejlsøgning uden kundens samtykke.

249,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

Starter din arbejdscomputer ikke? Og er det nødvendigt for dig at få den repareret med det samme? Så kan du ånde lettet op, for Datacity tilbyder nemlig kunder at oprette en hastesag, som i bund og grund betyder, at man springer direkte over vores standard kø-system. Altså, sagt med andre ord, vi påbegynder opgaven inden for 24 timer og oftest allerede kort tid efter modtagelse. Hvis reparationen kræver reservedele som vi har i butikken, får kunden normalvist computeren med hjem samme dag som de har indleveret den. Kræves der reservedele, som ikke er på lager eller er udsolgt, kan der forekomme ventetid, hvilket du kan læse mere om i vores handelsbetingelser.

349,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

Der er mange gode grunde til at installere operativsystemet på ny. Det kan eventuelt være pga. softwarefejl, der får computeren til at gå i “Blue Screen of Death”, eller hvis man har købt sig en ny skræddersyet computer. Hvad end årsagen er, kan Datacity sørge for at din stationære computer får en helt ny og frisk installation af ønsket styresystem. Hvis der skulle være nogle specielle eller specifikke drivers til dit hardware, så sørger vi selvfølgelig også for, at det bliver installeret.

499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

Har du købt nye RAM eller andre komponenter til din stationære computer, enten hos os eller en anden butik, og ikke helt ved, hvordan du skal montere det? Så kan du med fordel få vores teknikere til, at montere dine komponenter i din stationære computer. Så er du både sikker på, at dit hardware bliver monteret 100% korrekt og at din garanti ikke bortfalder, såfremt der skulle ske fejl.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

Er du træt af, at det ligner der er en fuglerede inde i dit kabinet og kunne du godt tænke dig, at det var nemmere at komme til, når du skal fjerne støv eller opgradere hardware, men ikke helt selv magter opgaven, at skulle få styr på de mange kabler? Så lad vores teknikere håndtere det. Vi sørger for, at kablerne skjules, så det ser mere overskueligt ud, luftstrømmen optimeres, RGB kan ses, og at eventuelle overskydende kabler afmonteres (såfremt din PSU er modular). Når du får lavet kabelstyring hos os, går vi dit gear igennem samtidig med, at vi sikrer os, at luftstrømmen i din stationære computer er optimal.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

Hvis din stationære computer er begyndt at blive sløv, tager længere tid om at starte op og generelt bare kører dårligt, så kan det være en rigtig god idé, at få den optimeret. Hos Datacity har vi en fast procedure, som vi går igennem når vi optimerer og forbedrer ydeevnen på stationære computere. Nogle gange kræver det blot at der skal fjernes nogle små-filer og andre gange skal vi have ryddet op i registreringsdatabasen og kigge lidt nærmere på hvilke programmer som kræver mest. Datacity har optimeret mange computere gennem tiden og vores kunder er ofte chokeret over hvor meget en optimering rent faktisk kan gøre for en computers ydeevne.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

Bliver din CPU eller GPU lige lovlig varm, trods at dine blæsere og køler virker som det skal? Måske er det ved, at være lang tid siden, at du har fået nyt kølepasta på din processor? Få Datacity til at udskifte det for dig, eventuelt kombineret med en rensning af støv i din stationære computer. Det er ganske relevant for din computers ydeevne, og hvis det virkelig er grelt med meget støv og tør kølepasta, vil du kunne opleve en stor forbedring af din stationære computers hastighed, når vores teknikere har fixet det for dig.

499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

Hvis ikke du har noget trykluft på dåse eller måske mangler en vandudskiller på din kompressor, kan du med fordel indlevere din stationære computer hos Datacity. Vi renser hver dag computere for støv og med ganske god grund. Støv kan nemlig på sigt, forvolde skade på komponenterne og i slemme tilfælde skabe kortslutning. Det er især vigtigt, at få renset sin stationære computer ofte, hvis man ryger indendørs, da nikotinen og tjæren sætter sig i støvet og gør, at det bliver helt klistret til. Uanset hvad, har dit hardware ikke godt af, at samle støv i længden, da det kan få komponenterne til at overophede og i værste fald stå af. Hos Datacity, tilbyder vi altid en rensning af støv, i forbindelse med en reparation.

249,95 kr. inkl. moms, pr. enhed (Pris kan variere efter omfang)

Uanset om du har spildt cola, kaffe eller vand i din stationære computer, så er det utrolig vigtigt at få renset den med det samme. Der er rigtig mange små riller og huller i et kabinet, hvor der kan trænge væske ind og ramme dit hardware – og hvis man blot tørrer overfladen og ignorerer resten, kan det i værste fald have fatale konsekvenser for din computer. I Datacity har vi renset mange enheder og komponenter pga. spild af væske – så giv os et kald, hvis uheldet er sket. Jo hurtigere desto bedre! NB: Læs venligst vores betingelser vedr. sager med væskespild.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

At få lavet en backup af data, som bl.a. billeder, dokumenter, bogmærker, kontakter og mailfiler, kan være utrolig langsommeligt. Ikke desto mindre, er det uhyre vigtigt, hvis nu uheldet skulle opstå, at din stationære computer brænder af, harddisken får fejl eller at den bliver udsat for et ransomware angreb, hvor man kan ende med at alt ens data bliver krypteret. Hos Datacity kan vi sagtens lave en backup for dig. Du vælger selv, hvilket medie, som du ønsker din data opbevaret på. Skal du f.eks. have al data fra en gammel stationær og over til en ny, kan vi i den forbindelse, lave en backup og derefter kopiere indholdet over på din nye stationære computer.

499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

Datacity har mange års erfaring i datagendannelse på defekte harddiske og derfor får 8/10 også reddet deres data. Skulle det alligevel vise sig, at vi ikke kan, tilbyder vi at videresende disken til vores dygtige samarbejdspartner, som har mange års kendskab og bl.a. et ISO-5 godkendt cleanroom. Vi kender vores begrænsninger i Datacity og derfor begynder vi ikke blindt, at adskille din harddisk, som vi desværre ved nogle tilbyder, uden at man har haft det rette værktøj og udstyr. Vi vil kun vores kunder det bedste og det er selvfølgelig et godt og tilfredsstillende slutresultat. Hos Datacity er du sikret, at din data behandles med 100% fortrolighed og udelukkende kun med henblik på en gendannelse. Vi tager alm. timesats á 1 time: 499,95 kr. for teknikerens tid og standardvis yderligere 999,95 kr. hvis din data kan reddes.

VEJL. PRIS: 1499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

Hvis din stationære computer har fået virus eller malware, kan det i værste fald ende ud i, at din computer får “åbnet op for døren” som gør det nemmere for hackere at bryde ind. Det er heldigvis sjældent, at det når derud, men det hænder alligevel. Ofte er virus vedhæftet “almindelige” *.exe-filer, man har hentet på nettet, hvorefter den bliver spredt videre i systemet når programmet åbnes op for. Virus kan bl.a. vise sig ved, at computeren bliver sløvere, da det udnytter sig af computerens mikroprocessorer (resourcer). Du kan komme ud for, at du mangler vigtige filer, at startbilledet pludselig viser noget helt andet, at dine fonts (teksttype) ser anderledes ud, at programmer lukker ned uden varsel – hvis altså de overhovedet gider åbne, ja – der er næsten ikke grænser, for hvad vi har set af tilfælde. Hvis du er bekymret for, at du har fået virus eller andre skadelige programmer på din stationære computer, så tøv endelig ikke med at besøge Datacity. Better safe, than sorry.

Vejl. pris: 999,95 kr. inkl. moms

Hvis ikke du kan finde din “reparation” på vores liste, skal du ikke miste håbet – for vi har blot listet, de mest gængse ydelser som der foretages ved reparationer af stationære computere. Vi laver hver dag reparationer, som ikke er på denne liste og nogle af dem går blot under alm. timesats, og andre til en fastsat pris, vi typisk finder sammen.

Alm. timesats: 499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time
Spørgsmål? Gi' et kald

Stationær reparation

Vi har efterhånden en stor del af vores liv på vores digitale enheder: arbejdsfiler, familiebilleder, kontakt, orientering og handel. Derfor er det også et kæmpe problem, når de ikke længere virker. Hos Datacity er vi specialister i digitale enheder. Derfor kan vores specialistteam selvfølgelig også hjælpe dig med din stationære. Hvis du har problemer med din stationære pc, kan du derfor indlevere den hos os. Hos Datacity tilbyder vi reparationer af dine stationære enheder. Vi håndterer problemer med software såvel som hardware, eller kort sagt: vi tilbyder fuld service af din pc.

Fejlsøgning af stationær

Med mindre du selv er computerekspert, har du som regel ikke de store chancer for at finde ud af, hvad der er galt med din stationære computer. Indleverer du den til os, kan vi lave en professionel gennemgang af din stationær og lokalisere problemet. Så kan vi derefter fortælle dig, hvad der er galt med din computer, hvad der skal til for at reparere den, og hvad det vil komme til at koste.

Rens af virus, malware og adware

I den digitale verden sker der meget, der ikke er visuelt for øjet. Derfor kan der hurtigt snige sig vira og adwares med i mails, downloads og lignende. Det kan få fatale konsekvenser for din stationære og ikke mindst for indholdet derpå. Med en stationær reparation kan vi bl.a. foretage en rens, manuelt og programmel, af skadelige programmer, virus, ransomware, malware og adware. Så er du sikker på, at du har dit privatliv på din stationære sikret og i fred,  samt at indholdet stadig bevares.

Backup af din data

Måske er uheldet allerede ude. Der er spildt sodavand i computeren, det har ramt bundkortet, og nu vil din stationær ikke tænde. Det er heldigvis ikke ensbetydende med, at alt indhold er tabt. Som regel kan vi nemlig nå at redde harddisken. Sukker er det rene gift, da det krystalliserer og kan ødelægge computerens hardware over tid. Indleverer du din harddisk eller din computer til os i tide, kan vi i langt de fleste tilfælde nå at redde indholdet. Og så kan vi lave en backup, som du har let adgang til. 

Optimering af stationær

Nogle gange kræver løsningen ikke nødvendigvis en reparation, men snarere en optimering. Din stationære har måske nogle år på bagen og er ikke blevet vedligeholdt optimalt. Gennem forskellige procedurer kan vi sørge for, at din stationære igen kører optimalt.

Installation af styresystem og drivers

Nogle drivers og styresystemer er nemme at installere. Andre er kringlede og svære at gennemskue. Spar dig besværet og få os til at lave den nødvendige installation af styresystem og drivers.

Vi tilbyder fuld service

Uanset om det er hardware eller programmel, så kan du regne med Datacity. Vi stræber efter at finde eventuelle fejl på din stationære computer og få det løst på bedste vis. Vi er “ligeglade” med om det hedder en defekt GPU eller en BSOD – Vi fix’r det. 😉  

Stationær reparation

FEJLSØGNING AF STATIONÆRE COMPUTERE

Når vores teknikere påbegynder en fejlsøgning på din stationære computer, er det selvfølgelig altid med udgangspunkt i den fejlbeskrivelse, som du har angivet ved indlevering. Vi vil samtidig teste om enheden har andre fejl, såfremt det anses som værende en nødvendighed i forbindelse med den egentlige opgave. Hvis du har svært ved at forklare eller præcisere en fejlbeskrivelse på hvad og hvorfor, at din stationære computer opfører sig som den gør, kan du roligt hvile i at vores erfarne teknikere, nok skal foretage en lang række tjeks af din enhed, hvorefter du vil blive kontaktet og informeret om resultatet og hvad vi eventuelt kan tilbyde dig. Datacity påbegynder aldrig en reparation efter fuldført fejlsøgning uden kundens samtykke.

249,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

HASTESAG – SPRING KØEN OVER

Starter din arbejdscomputer ikke? Og er det nødvendigt for dig at få den repareret med det samme? Så kan du ånde lettet op, for Datacity tilbyder nemlig kunder at oprette en hastesag, som i bund og grund betyder, at man springer direkte over vores standard kø-system. Altså, sagt med andre ord, vi påbegynder opgaven inden for 24 timer og oftest allerede kort tid efter modtagelse. Hvis reparationen kræver reservedele som vi har i butikken, får kunden normalvist computeren med hjem samme dag som de har indleveret den. Kræves der reservedele, som ikke er på lager eller er udsolgt, kan der forekomme ventetid, hvilket du kan læse mere om i vores handelsbetingelser.

349,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

INSTALLATION AF OPERATIVSYSTEM INKL. DRIVERS (EKSKL. LICENSNØGLE)

Der er mange gode grunde til at installere operativsystemet på ny. Det kan eventuelt være pga. softwarefejl, der får computeren til at gå i “Blue Screen of Death”, eller hvis man har købt sig en ny skræddersyet computer. Hvad end årsagen er, kan Datacity sørge for at din stationære computer får en helt ny og frisk installation af ønsket styresystem. Hvis der skulle være nogle specielle eller specifikke drivers til dit hardware, så sørger vi selvfølgelig også for, at det bliver installeret.

499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

MONTERING AF HARDWARE I STATIONÆRE COMPUTERE

Har du købt nye RAM eller andre komponenter til din stationære computer, enten hos os eller en anden butik, og ikke helt ved, hvordan du skal montere det? Så kan du med fordel få vores teknikere til, at montere dine komponenter i din stationære computer. Så er du både sikker på, at dit hardware bliver monteret 100% korrekt og at din garanti ikke bortfalder, såfremt der skulle ske fejl.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

KABELSTYRING / CABLE MANAGEMENT

Er du træt af, at det ligner der er en fuglerede inde i dit kabinet og kunne du godt tænke dig, at det var nemmere at komme til, når du skal fjerne støv eller opgradere hardware, men ikke helt selv magter opgaven, at skulle få styr på de mange kabler? Så lad vores teknikere håndtere det. Vi sørger for, at kablerne skjules, så det ser mere overskueligt ud, luftstrømmen optimeres, RGB kan ses, og at eventuelle overskydende kabler afmonteres (såfremt din PSU er modular). Når du får lavet kabelstyring hos os, går vi dit gear igennem samtidig med, at vi sikrer os, at luftstrømmen i din stationære computer er optimal.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

OPTIMERING OG FORBEDRING AF YDEEVNE

Hvis din stationære computer er begyndt at blive sløv, tager længere tid om at starte op og generelt bare kører dårligt, så kan det være en rigtig god idé, at få den optimeret. Hos Datacity har vi en fast procedure, som vi går igennem når vi optimerer og forbedrer ydeevnen på stationære computere. Nogle gange kræver det blot at der skal fjernes nogle små-filer og andre gange skal vi have ryddet op i registreringsdatabasen og kigge lidt nærmere på hvilke programmer som kræver mest. Datacity har optimeret mange computere gennem tiden og vores kunder er ofte chokeret over hvor meget en optimering rent faktisk kan gøre for en computers ydeevne.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

UDSKIFTNING AF KØLEPASTA PÅ DIN CPU ELLER GPU

Bliver din CPU eller GPU lige lovlig varm, trods at dine blæsere og køler virker som det skal? Måske er det ved, at være lang tid siden, at du har fået nyt kølepasta på din processor? Få Datacity til at udskifte det for dig, eventuelt kombineret med en rensning af støv i din stationære computer. Det er ganske relevant for din computers ydeevne, og hvis det virkelig er grelt med meget støv og tør kølepasta, vil du kunne opleve en stor forbedring af din stationære computers hastighed, når vores teknikere har fixet det for dig.

499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

RENSNING AF STØV I STATIONÆRE COMPUTERE

Hvis ikke du har noget trykluft på dåse eller måske mangler en vandudskiller på din kompressor, kan du med fordel indlevere din stationære computer hos Datacity. Vi renser hver dag computere for støv og med ganske god grund. Støv kan nemlig på sigt, forvolde skade på komponenterne og i slemme tilfælde skabe kortslutning. Det er især vigtigt, at få renset sin stationære computer ofte, hvis man ryger indendørs, da nikotinen og tjæren sætter sig i støvet og gør, at det bliver helt klistret til. Uanset hvad, har dit hardware ikke godt af, at samle støv i længden, da det kan få komponenterne til at overophede og i værste fald stå af. Hos Datacity, tilbyder vi altid en rensning af støv, i forbindelse med en reparation.

249,95 kr. inkl. moms, pr. enhed (Pris kan variere efter omfang)

REPARATION EFTER VÆSKESPILD

Uanset om du har spildt cola, kaffe eller vand i din stationære computer, så er det utrolig vigtigt at få renset den med det samme. Der er rigtig mange små riller og huller i et kabinet, hvor der kan trænge væske ind og ramme dit hardware – og hvis man blot tørrer overfladen og ignorerer resten, kan det i værste fald have fatale konsekvenser for din computer. I Datacity har vi renset mange enheder og komponenter pga. spild af væske – så giv os et kald, hvis uheldet er sket. Jo hurtigere desto bedre! NB: Læs venligst vores betingelser vedr. sager med væskespild.

499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

BACKUP/OVERFØRSEL FRA ENHED TIL ENHED

At få lavet en backup af data, som bl.a. billeder, dokumenter, bogmærker, kontakter og mailfiler, kan være utrolig langsommeligt. Ikke desto mindre, er det uhyre vigtigt, hvis nu uheldet skulle opstå, at din stationære computer brænder af, harddisken får fejl eller at den bliver udsat for et ransomware angreb, hvor man kan ende med at alt ens data bliver krypteret. Hos Datacity kan vi sagtens lave en backup for dig. Du vælger selv, hvilket medie, som du ønsker din data opbevaret på. Skal du f.eks. have al data fra en gammel stationær og over til en ny, kan vi i den forbindelse, lave en backup og derefter kopiere indholdet over på din nye stationære computer.

499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

GENDANNELSE AF TABT DATA PÅ DIN STATIONÆRE COMPUTER

Datacity har mange års erfaring i datagendannelse på defekte harddiske og derfor får 8/10 også reddet deres data. Skulle det alligevel vise sig, at vi ikke kan, tilbyder vi at videresende disken til vores dygtige samarbejdspartner, som har mange års kendskab og bl.a. et ISO-5 godkendt cleanroom. Vi kender vores begrænsninger i Datacity og derfor begynder vi ikke blindt, at adskille din harddisk, som vi desværre ved nogle tilbyder, uden at man har haft det rette værktøj og udstyr. Vi vil kun vores kunder det bedste og det er selvfølgelig et godt og tilfredsstillende slutresultat. Hos Datacity er du sikret, at din data behandles med 100% fortrolighed og udelukkende kun med henblik på en gendannelse. Vi tager alm. timesats á 1 time: 499,95 kr. for teknikerens tid og standardvis yderligere 999,95 kr. hvis din data kan reddes.

VEJL. PRIS: 1499,95 kr. inkl. moms, pr. enhed

FJERNELSE AF VIRUS/MALWARE OG ANDRE SKADELIGE PROGRAMMER

Hvis din stationære computer har fået virus eller malware, kan det i værste fald ende ud i, at din computer får “åbnet op for døren” som gør det nemmere for hackere at bryde ind. Det er heldigvis sjældent, at det når derud, men det hænder alligevel. Ofte er virus vedhæftet “almindelige” *.exe-filer, man har hentet på nettet, hvorefter den bliver spredt videre i systemet når programmet åbnes op for. Virus kan bl.a. vise sig ved, at computeren bliver sløvere, da det udnytter sig af computerens mikroprocessorer (resourcer). Du kan komme ud for, at du mangler vigtige filer, at startbilledet pludselig viser noget helt andet, at dine fonts (teksttype) ser anderledes ud, at programmer lukker ned uden varsel – hvis altså de overhovedet gider åbne, ja – der er næsten ikke grænser, for hvad vi har set af tilfælde. Hvis du er bekymret for, at du har fået virus eller andre skadelige programmer på din stationære computer, så tøv endelig ikke med at besøge Datacity. Better safe, than sorry.

Vejl. pris: 999,95 kr. inkl. moms

ALM. TIMESATS, ANDRE OPGAVER OG FORESPØRGSLER

Hvis ikke du kan finde din “reparation” på vores liste, skal du ikke miste håbet – for vi har blot listet, de mest gængse ydelser som der foretages ved reparationer af stationære computere. Vi laver hver dag reparationer, som ikke er på denne liste og nogle af dem går blot under alm. timesats, og andre til en fastsat pris, vi typisk finder sammen.

Alm. timesats: 499,95 kr. inkl. moms, pr. påbegyndt time

Ønsker du et tilbud?

Har du en specifik reparation du ønsker udført, eller har du andre spørgsmål – så kontakt os via formen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! 
  Stationær reparation

  Vi har efterhånden en stor del af vores liv på vores digitale enheder: arbejdsfiler, familiebilleder, kontakt, orientering og handel. Derfor er det også et kæmpe problem, når de ikke længere virker. Hos Datacity er vi specialister i digitale enheder. Derfor kan vores specialistteam selvfølgelig også hjælpe dig med din stationære. Hvis du har problemer med din stationære pc, kan du derfor indlevere den hos os. Hos Datacity tilbyder vi reparationer af dine stationære enheder. Vi håndterer problemer med software såvel som hardware, eller kort sagt: vi tilbyder fuld service af din pc.

  Fejlsøgning af stationær

  Med mindre du selv er computerekspert, har du som regel ikke de store chancer for at finde ud af, hvad der er galt med din stationære computer. Indleverer du den til os, kan vi lave en professionel gennemgang af din stationær og lokalisere problemet. Så kan vi derefter fortælle dig, hvad der er galt med din computer, hvad der skal til for at reparere den, og hvad det vil komme til at koste.

  Rens af virus, malware og adware

  I den digitale verden sker der meget, der ikke er visuelt for øjet. Derfor kan der hurtigt snige sig vira og adwares med i mails, downloads og lignende. Det kan få fatale konsekvenser for din stationære og ikke mindst for indholdet derpå. Med en stationær reparation kan vi bl.a. foretage en rens, manuelt og programmel, af skadelige programmer, virus, ransomware, malware og adware. Så er du sikker på, at du har dit privatliv på din stationære sikret og i fred,  samt at indholdet stadig bevares.

  Backup af din data

  Måske er uheldet allerede ude. Der er spildt sodavand i computeren, det har ramt bundkortet, og nu vil din stationær ikke tænde. Det er heldigvis ikke ensbetydende med, at alt indhold er tabt. Som regel kan vi nemlig nå at redde harddisken. Sukker er det rene gift, da det krystalliserer og kan ødelægge computerens hardware over tid. Indleverer du din harddisk eller din computer til os i tide, kan vi i langt de fleste tilfælde nå at redde indholdet. Og så kan vi lave en backup, som du har let adgang til. 

  Optimering af stationær

  Nogle gange kræver løsningen ikke nødvendigvis en reparation, men snarere en optimering. Din stationære har måske nogle år på bagen og er ikke blevet vedligeholdt optimalt. Gennem forskellige procedurer kan vi sørge for, at din stationære igen kører optimalt.

  Installation af styresystem og drivers

  Nogle drivers og styresystemer er nemme at installere. Andre er kringlede og svære at gennemskue. Spar dig besværet og få os til at lave den nødvendige installation af styresystem og drivers.

  Vi tilbyder fuld service

  Uanset om det er hardware eller programmel, så kan du regne med Datacity. Vi stræber efter at finde eventuelle fejl på din stationære computer og få det løst på bedste vis. Vi er “ligeglade” med om det hedder en defekt GPU eller en BSOD – Vi fix’r det. 😉