Samsung Galaxy a-reparation

REPARATION AF SAMSUNG GALAXY A11 til a32

Tabte du også din Samsung mobil da svigermor ringede? Bare rolig, det sker for selv den bedste – Giv os et besøg, så skal vi nok sørge for, at den bli’r god igen! Og husk, vi kan også blokere numre for dig Laughing-Smiley

Se reparationspriser på A11 OP TIL A32
Samsung Galaxy A11 til A32 reparation

Reparation af Samsung Galaxy A11 til A32

Fejlsøgning

250 DKK

SKÆRMSKIFT

FRA 875 DKK

BATTERISKIFT

FRA 499 DKK

andre reservedele

FRA 350 DKK

REPARATION AF SAMSUNG GALAXY A33 til a73

Er din Samsung Galaxy A33 skærm gået sort, selvom den stadig er tændt? Måske er det softwarefejl som kan udbedres forholdsvist nemt. Lad os foretage en fejlsøgning – besøg os i butikken.

Se reparationspriser på A33 OP TIL A73
Samsung Galaxy A reparation

Reparation af Samsung Galaxy A33 til A73

Fejlsøgning

250 DKK

SKÆRMSKIFT

FRA 1345 DKK

BATTERISKIFT

FRA 599 DKK

andre reservedele

FRA 395 DKK

REPARATION AF SAMSUNG GALAXY A01 til a04

Det er ikke altid lige nemt at have børn. Især ikke, når de kommer med hundeøjne, og en halvknust Samsung Galaxy-mobil i hånden. Ak, vi har fixet mange Samsung-mobiler på den bekostning.

Se reparationspriser på A01 OP TIL A04
Mobilreparation i Galten nær Skanderborg, Aarhus & Silkeborg

Reparation af Samsung Galaxy A01 til A04

Fejlsøgning

250 DKK

SKÆRMSKIFT

FRA 795 DKK

BATTERISKIFT

FRA 499 DKK

andre reservedele

FRA 145 DKK

SAMSUNG GALAXY A-MODELLER FØR 2020

Har du tabt din Samsung Galaxy A-mobil, eller er batteriet ved at være godt slidt? Så er du heldigvis havnet hos landets bedste mobilreparatører. Vi sørger for, at din Samsung-mobil bliver repareret med de bedste reservedele man kan få, og ikke mindst af nogle gigant-nørder, som gør en ære i, at fixe dit udstyr til perfektion!

Fra Alpha til A9 Fra A10 til A90
Reparation af Samsung mobiler

Reparation af Samsung Galaxy A (Før 2020)

Fejlsøgning

250 DKK

SKÆRMSKIFT

FRA 875 DKK

BATTERISKIFT

FRA 399 DKK

Andre reservedele

FRA 145 DKK

vejledning: sådan finder du din model

Ofte når folk skal have repareret deres mobil, er det fordi at deres skærm er smadret i sådanne grad, at man ikke længere kan bruge touch eller se billedet. Hvis dette er tilfældet, skal man skippe mulighed 1 samt 2 og i stedet forsøge med mulighed 3.

Datacity ApS - Find din model

Eksempel (Mulighed 3.)

Trin 1. Naviger til Indstillinger, og tryk derefter på Om telefon.

Trin 2. Oplysninger om dit telefonnummer, IMEI, modelnummer og serienummer vises på skærmen.

Bemærk: For enheder med ældre versioner skal du muligvis trykke på Status for at se disse oplysninger.

Trin 1. Åbn Telefon-appen.

Trin 2. Ring *#06# på tastaturet.

Trin 3. Oplysninger om din enheds IMEI og serienummer vises automatisk på skærmen.

Trin 1. Se på bagsiden af din enhed om du kan finde noget tekst.

Trin 2. IMEI, serienummer og modelnummer kan være trykt på bagsiden af enheden.

Afhængigt af din enhed kan dit IMEI, serienummer og modelnummer være udskrevet på bagsiden eller under det aftagelige batteri. For enheder med et aftageligt batteri vil IMEI-nummeret være forskellige steder afhængigt af din model. Det er normalt under batteriet, trykt på telefonen nær bunden af enheden.

Bemærk: De fleste moderne enheder har ikke et aftageligt batteri. Hvis din enhed ikke har et aftageligt batteri, må du ikke forsøge at fjerne det, da dette kan beskadige enheden og annullere garantien.

Samsung reparation

Det kan være enormt frustrerende når ens telefon går i stykker – og det er der jo heller ikke noget at sige til, når rigtig meget af vores mobilitet og digitale liv ligger i vores mobiltelefoner. Hvem går fx i dag og husker diverse bus- og togtider – eller hvornår butikkerne længere nede af gaden lukker? Vi er vant til at ordne mails, verificere log-ins med MitID, pleje vores sociale omgang og lytte til musik, alt imens vi får hjælp til at finde vej fra A til B. Så ja, når uheldet er ude, så mister vi en del af vores frihed.

Hos Datacity ved vi, hvor vigtige mobiltelefonerne er i dag. Derfor går vi også højt op i at udføre en hurtig og effektiv service for vores kunder. Vi udfører alle slags Samsung mobiltelefon reparationer, så du kan få din telefon tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører services som skærm udskiftning, montering af ny dock-connector (laderport) eller rensning af samme, samt udskiftning af højtalere, batteri og kamera m.m.

Udskiftning af dele til din Samsung mobiltelefon

Mobiltelefoner virker perfekt i kraft af deres helhed, som den var tiltænkt fra producenten. Men begynder de enkelte dele at miste deres funktion, begynder vi at opdage, hvor afhængige vi egentlig var af dem. Heldigvis behøver du ikke at rende rundt med en telefon, der ikke virker.

Er din skærm itu, kan vi hjælpe dig med en skærmudskiftning – og vi foretager også udskiftning af bagcovers.

Er der problemer med opladning af din Samsung, tager vi et kig på batteriet og dock connectoren (laderporten). Er der problemer her, foretager vi en udskiftning af batteriet eller en udskiftning af mobilens dock connector.

Kameraet kan gå i stykker ved slag eller blive slidt. Oplever du problemer med at tage gode billeder, kan det skyldes kameraet. Vi laver en kameraudskiftning, hvis det er tilfældet.

Kontakt os i dag, og vi giver dig et prisoverslag eller tager en snak om mulige handlinger.