Samsung Galaxy Xcover-reparation

REPARATION AF SAMSUNG GALAXY XCOVER

Find vores reparationspriser på Samsungs business-serie: XCover. Vi har listet priserne på alle modellerne, som du kan finde, ved at trykke på linket nedenfor.

Se reparationspriser her
Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Reparation af Samsung Galaxy Xcover-serie

Fejlsøgning

250 DKK

SKÆRMSKIFT

FRA 485 DKK

BATTERISKIFT

FRA 245 DKK

andre reservedele

FRA 95 DKK

vejledning: sådan finder du din model

Ofte når folk skal have repareret deres mobil, er det fordi at deres skærm er smadret i sådanne grad, at man ikke længere kan bruge touch eller se billedet. Hvis dette er tilfældet, skal man skippe mulighed 1 samt 2 og i stedet forsøge med mulighed 3.

Datacity ApS - Find din model

Eksempel (Mulighed 3.)

Trin 1. Naviger til Indstillinger, og tryk derefter på Om telefon.

Trin 2. Oplysninger om dit telefonnummer, IMEI, modelnummer og serienummer vises på skærmen.

Bemærk: For enheder med ældre versioner skal du muligvis trykke på Status for at se disse oplysninger.

Trin 1. Åbn Telefon-appen.

Trin 2. Ring *#06# på tastaturet.

Trin 3. Oplysninger om din enheds IMEI og serienummer vises automatisk på skærmen.

Trin 1. Se på bagsiden af din enhed.

Trin 2. IMEI, serienummer og modelnummer kan være trykt på bagsiden af enheden.

Afhængigt af din enhed kan dit IMEI, serienummer og modelnummer være udskrevet på bagsiden eller under det aftagelige batteri. For enheder med et aftageligt batteri vil IMEI-nummeret være forskellige steder afhængigt af din model. Det er normalt under batteriet, trykt på telefonen nær bunden af enheden.

Bemærk: De fleste moderne enheder har ikke et aftageligt batteri. Hvis din enhed ikke har et aftageligt batteri, må du ikke forsøge at fjerne det, da dette kan beskadige enheden og annullere garantien.

Samsung reparation

Det kan være enormt frustrerende når ens telefon går i stykker – og det er der jo heller ikke noget at sige til, når rigtig meget af vores mobilitet og digitale liv ligger i vores mobiltelefoner. Hvem går fx i dag og husker diverse bus- og togtider – eller hvornår butikkerne længere nede af gaden lukker? Vi er vant til at ordne mails, verificere log-ins med MitID, pleje vores sociale omgang og lytte til musik, alt imens vi får hjælp til at finde vej fra A til B. Så ja, når uheldet er ude, så mister vi en del af vores frihed.

Hos Datacity ved vi, hvor vigtige mobiltelefonerne er i dag. Derfor går vi også højt op i at udføre en hurtig og effektiv service for vores kunder. Vi udfører alle slags Samsung mobiltelefon reparationer, så du kan få din telefon tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører services som skærm udskiftning, montering af ny dock-connector (laderport) eller rensning af samme, samt udskiftning af højtalere, batteri og kamera m.m.

Udskiftning af dele til din Samsung mobiltelefon

Mobiltelefoner virker perfekt i kraft af deres helhed, som den var tiltænkt fra producenten. Men begynder de enkelte dele at miste deres funktion, begynder vi at opdage, hvor afhængige vi egentlig var af dem. Heldigvis behøver du ikke at rende rundt med en telefon, der ikke virker.

Er din skærm itu, kan vi hjælpe dig med en skærmudskiftning – og vi foretager også udskiftning af bagcovers.

Er der problemer med opladning af din Samsung, tager vi et kig på batteriet og dock connectoren (laderporten). Er der problemer her, foretager vi en udskiftning af batteriet eller en udskiftning af mobilens dock connector.

Kameraet kan gå i stykker ved slag eller blive slidt. Oplever du problemer med at tage gode billeder, kan det skyldes kameraet. Vi laver en kameraudskiftning, hvis det er tilfældet.

Kontakt os i dag, og vi giver dig et prisoverslag eller tager en snak om mulige handlinger.