Studierabat hos Datacity

studierabatter der sparker m gris

Vi tilbyder studerende store besparelser på udvalgte serviceydelser
Og op til 100% hvis din instutition har et samarbejde med Datacity

Hos Datacity er vi ikke bange for at køre tingene en smule uortodoks. Derfor gik vi i tænkeboks og besluttede os for, at hvis vi skal tilbyde de studerende studierabat, så kan vi ligeså godt gøre det ordenligt fra start af. Vores vision med dette, er selvfølgelig først og fremmest, at de studerende skal komme til os, når der rent faktisk er behov for professionel IT-hjælp.

Det skal være nemmere og først og fremmest muligt for de studerende at få hjælp når deres værktøjer går ned, og med muligt, mener vi bl.a., at et studiebudget skal kunne rumme at få repareret sin bærbar – og vi ved jo godt alle sammen, at det ikke er penge, de får mest af. Så derfor har Datacity Galten ApS valgt at tilbyde studierabatter, som når op til 50% på udvalgte serviceydelser og helt op til 75% hvis den studerende fx går på en skole, der i forvejen har et samarbejde med Datacity.

Se blot nedenfor, hvilke faste ydelser vi tilbyder studierabat på:

Fejlsøgning og diagnosticering – pr. enhed

 

Når du får foretaget en fejlsøgning hos Datacity som studerende, kan du få rabat på 30% og op til 75% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Tekniker timetakst – pr. påbegyndt time

 

Som studerende får du 15% rabat på vores alm. timetakst (pr. påbegyndt time) og op til 40% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Hastesager / ekspres – pr. enhed

 

Ska’ det gå hurtigt? Så tilbyder vi 15% studierabat på hastesager og 70% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Analysering ved datagendannelse – pr. enhed

 

Vi tilbyder 20% studierabat på analyseringer af harddiske og andre lagringsenheder og 100% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Mobil og tablet system-reparationer

 

Vi tilbyder 15% studierabat på alle software-relaterede reparationer af mobiler og tablets (nulstilling, system reparation, låst enhed osv.) og op til 50% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Er du i tvivl om du kan få studierabat på din sag eller ønsker du en vejledende pris?

Ring endelig til os på tlf. 86943525 eller udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    seers cmp badge