Studierabat hos Datacity

studierabatter der sparker m gris

Vi tilbyder studierabat op til 50% på udvalgte serviceydelser
Og op til 75% hvis din instutition / skole har et samarbejde med Datacity

Hos Datacity er vi ikke bange for at køre tingene en smule uortodoks. Derfor gik vi i tænkeboks og besluttede os for, at hvis vi skal tilbyde de studerende studierabat, så kan vi ligeså godt gøre det ordenligt fra start af. Vores vision med dette, er selvfølgelig først og fremmest, at de studerende skal komme til os, når der rent faktisk er behov for professionel IT-hjælp.

Det skal være mere tilgængeligt og ikke mindst nemt, men også muligt for de studerende – og med muligt, mener vi bl.a., at et studiebudget skal kunne rumme, f.eks. det at få repareret sin bærbar. Så vi har valgt at tilbyde rabatter, som når op til 50% på udvalgte serviceydelser og helt op til 75% hvis den studerende går på en skole, som har et samarbejde med Datacity.

Læs nedenfor, hvilke faste ydelser vi tilbyder studierabat på:

Fejlsøgning og diagnosticering – pr. enhed

 

Når du får foretaget en fejlsøgning hos Datacity som studerende, kan du få rabat på 50% og op til 75% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Tekniker timetakst – pr. påbegyndt time

 

Som studerende får du 15% rabat på vores alm. timetakst (pr. påbegyndt time) og op til 30% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Hastesager / ekspres – pr. enhed

 

Ska’ det gå hurtigt? Så tilbyder vi 15% studierabat på hastesager og 30% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Analysering ved datagendannelse – pr. enhed

 

Vi tilbyder 50% studierabat på analyseringer af harddiske og andre lagringsenheder og op til 75% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Mobil og tablet system-reparationer

 

Vi tilbyder 15% studierabat på alle software-relaterede reparationer af mobiler og tablets (nulstilling, system reparation, låst enhed osv.) og op til 30% såfremt din skole har et samarbejde med Datacity.

Er du i tvivl om du kan få studierabat på din sag eller ønsker du en vejledende pris?

Ring endelig til os på tlf. 86943525 eller udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *