Postmand Per slipper udenom restriktionerne!

JulemandensVaerksted

CO(H)VID jul i Datacity!

Endnu en gang indfører regeringen nye hårde, trælse, (måske) krævende restriktioner – vi blander os ikke i politik, men nu må vi sgu’ gerne sige ØV!

 

De nye restriktioner gør, at vores butik er nødsaget til at lukke, da stort set alt vores arbejde indebærer tæt kontakt med kunder. Det er bl.a. konsultationer, såsom kundebesøg, undervisning (vejledning), sågar reparationer af mobiler og tablets med bakteriefyldte skærme, hvor COVID nærmest skriger os op i hovedet. Ja, der er næsten ingen grænser for, hvad vi er udsat for.

Men vi skal jo være lovlydige, så vi holder selvfølgelig lukket – eller hva’?

Det viser sig, at pakkeshops godt må holde åben. Det er så i orden – og det sørger vi for, så folk kan få returneret julesweateren fra svigermor eller måske Apple produktet, som ikke faldt’ i god jord – det skal selvfølgelig returneres! Om ikke andet, kan der hvert fald afhentes pakker og ligeledes afsendes pakker.

Filmen knækker dog en smule her. For efter Black Week, Black Friday og Cyber Monday og hvad der nu ellers findes af dage, (som i øvrigt ingen af de mindre virksomheder glæder sig til), så vi hvordan en IT-butik, hurtigt blev forvandlet til noget, som mindede mere om julemandens gaveværksted. 

d064d3f38fd7499a7e279568a75fa1b802d4d59f 1 680x480 1

Det betød, at der var rigtig mange mennesker samlet og ofte kø-dannelser udenfor, samt ekstra hårdtarbejdende ungarbejdere på vagten til at hjælpe. Vi har intet imod at udlevere pakker, men det var lige til den gode side, da vi sagde ja til at hjælpe nogle af de andre pakkeshops ved at tage imod deres pakker også. Men man skal jo hjælpe hinanden og de havde helt sikkert gjort det samme, men puha.

Pointen er, at man nok ville mene, at dette pakke-race ikke var så COVID-venligt, hvilket stiller os i Datacity en smule undrende over, at vi skal lukke vores butik mht. salg og opgaver, men derimod gerne må udlevere pakker, som nu vil stige i stor grad pga. online handel, da butikkerne skal holde lukket.

Al respekt til regeringens valg, men nogle gange er tingene bare ikke skruet ordenligt sammen. Der er desværre ikke så meget at gøre, andet end at vi kan håbe på, at vi alle kommer godt igennem vanviddet – både sundhedsmæssigt, men så sandeligt også økonomisk!

2021 har bare at være bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *