Få gendannet dine filer

Har du ved et uheld fået slettet dine filer? Kan du ikke længere tilgå din ekstern harddisk, eller har du glemt at tage backup på den bærbar, du lige har spildt kaffe udover? 😖 

Tæl til ti – ofte er der gode odds for at filerne kan reddes, men det kræver at du følger nogle forholdsregler. Læs mere her, eller smid os en besked via formularen til højre.
  Computer reparation

  LOKAL IT support TIL LOKALE PRISER

  Datacity er lokale – på hele Jylland.

  Hvad end du er privat kunde, mindre eller mellemstor virksomhed, så giver det mening at handle og få foretaget dine reparationer lokalt hos os – Vores service og produkter er leveret med et smil, direkte til jeres dør eller virksomhed, hvad end det drejer sig om lejligheden i Århus midtby, kontoret i Randers eller på gården ved Ry. Alternativt, kan du altid indlevere din enhed på vores værksted i Galten, mellem Silkeborg og Århus, eller bestille support online.

  Datacity & Aarhus IT Service – Mere end 15 års erfaring

  Find de mest ærlige og dedikerede IT-nørder i Skovby nær Skanderborg. Vi er stolte af at være din IT-partner, uanset om du handler hos os som privatkunde eller virksomhed: Vores team i Datacity, som også inkluderer Aarhus IT Service, står altid klar til at yde dig IT-support!

  Med over 15 års erfaring indenfor feltet, kan vi med en bred og stærk portefølje af services, dække bl.a. reparation og support af elektroniske enheder, salg af udstyr, data-recovery, on-site og remote support, digitalisering, outsourcing, samt levering og opsætning af fx netværk, overvågning, servere, kontor IT og specialbyggede gaming-maskiner. Med andre ord, skulle der være noget indenfor feltet vi ikke selv dækker, har vi nogle fantastiske samarbejdspartnere, der er klar til at træde til.

  Kontakt os, og lad os tage os af dine tekniske udfordringer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig. Du kan også skrive en besked til os, ved at trykke her.

  Datacity IT service og computer reparation for alle!