Udekørende service

Har du behov for PC-hjælp på hjemmeadressen? Ingen problem!

Udekørende IT-tekniker

Hos Datacity går vi op i service og kvalitet. Vi er specialister inden for IT-vejledning, reparationer og support. Vi tilbyder fuld service på dine digitale enheder og vi vejleder dig gerne i dine næste køb af enheder, gear og software. Udover fjernsupport og reparation på vores lokale værksted, tilbyder vi også udekørende service. Det er en service for dig, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at komme ned i butikken eller bruge fjernsupport. Få kontakten ansigt til ansigt og få løst problemet hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, når det passer dig. Med vores udekørende service får du fikset problemet der, hvor du er.

Montering, optimering, installering med udekørende service

Hos Datacity får du fuld service på dine digitale enheder. Efter ønske kan vi levere dine bestilte enheder hos dig. Så monterer vi dem, installerer det rette software og sørger for at de er klar til brug. Så er du sikker på, at du får det bedste ud af dit nye IT-udstyr. Har du problemer med din PC, kommer vi gerne ud til dig og kigger på den. Vi kan foretage en fejlsøgning på stedet og lokalisere problemet. Typisk vil vi inden for forholdsvis kort tid kunne reparere din PC på stedet. Kræver det nogle lidt mere avanceret værktøjer, kan vi altid tilbyde at tage den med os på værkstedet og levere den tilbage efter endt reparation. Har du andre problemer, tilbyder vi også at komme ud til dig, når du ønsker at få hastigheds- eller sikkerhedsoptimeret dine digitale enheder.

Nem IT-service fra Datacity

Med Datacity er det nemt at have digitale enheder. Vi yder fuld service af din computer, telefon eller tablet uanset mærke og model. Når du vælger Datacity, behøver du altså kun ét sted, når du har udfordringer med dine digitale enheder. Vi kan både hjælpe dig med sikkerhedsoptimering, hastighedsoptimering, netværksoptimering, reparation og udskiftning af dele. 

Digitale enheder skal være nemme at bruge. Derfor skal IT-service også være nemt og ligetil, når der er problemer med computeren, din tablet eller mobil. Det sørger vi for hos Datacity. Vi leverer IT-service, når det passer dig og som det passer dig. Vælg selv, om vi skal køre ud på din arbejdsplads eller hjem til dig, eller om du vil have fysisk IT-assistance eller fjernsupport. 

Afhentning

Datacity tilbyder kunder der bor inden for omegnen, at få afhentet sine IT-enheder, som skal til fejlsøgning og/eller reparation gratis. Kundens sag vil blive oprettet i Datacitys standard kø-system og rækkefølge. Ring på hovednummeret +45 8694 3525, hvis du har brug for, at vi afhenter dit IT-udstyr gratis ifm. reparation.

Har du spørgsmål omkr. booking eller onsite service, venligst benyt nedenstående formular

Kontakt os

valgfri
Produkt tilføjet til ønskelisten

Denne webside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, tilpasset indhold og annoncer. Læs mere om cookies