BÆRBAR REPARATION

Din bærbare er med dig overalt, og det kan hurtigt gå galt. Måske har du tabt den, eller måske har du tabt væske ud over den. Det kan også være, du er blevet hacket, eller at malware har fået din bærbare til at stoppe med at virke. Hos DataCity tilbyder vi effektiv og hurtig bærbar reparation, så du kan få dit digitale liv igen. Vi tilbyder bærbar reparation af pc såvel som Mac og Apple produkter.

Bedre ydeevne: SSD harddisk og RAM

En udskiftning af harddiske kan gøre underværker for din bærbares ydeevne. Har du en ældre bærbar med den originale harddisk, anbefaler vi typisk at lave en opgradering til SSD harddisk. SSD harddiske læser data på en ny måde, som gør din computer langt hurtigere. Derudover bliver de ikke lige så hurtigt slidte, som de ældre typer harddiske. Får du også opgraderet dine RAM, som er computerens arbejdshukommelse, vil du for alvor få følelsen af ny computer i en gammel computers krop.

Backup af data

Backup er vanvittigt vigtigt. Det er i dag nemmere end nogensinde at holde backup af filer. Det kræver dog, at det bliver gjort. Der har mange desværre først taget det seriøst, når skaden er sket. Vi kan hjælpe dig med at skabe backupsystemer, der arbejder ubesværet i baggrunden.

Er uheldet allerede ude med f.eks. vira eller malware? Så indlever din bærbare til os, og vi kan arbejde på at genskabe dit indhold.

Udskiftning af skærme

Har du tabt din bærbare, har din skærm muligvis taget skade. Oplever du gener med skærmen, eller er den tydeligvis gået i stykker, kan vi udskifte skærmen for dig.

Udskiftning af tastatur efter væskespil og reparation af vandskader

Vandskader eller væskespild er fortsat et populært problem – særligt med bærbare, der er nemme at tage med sig overalt. Vil du være sikker på at redde din bærbar og dit indhold? Så indlever den ind til os hurtigst muligt efter ulykken. Vi laver en fejlsøgning på den, og får repareret de nødvendige dele.

Reparation af ladestik eller udskiftning af batteri

En bærbar uden batteri er ikke meget værd at arbejde med. Batterier holder ikke for evigt, og derfor er det vigtigt at få skiftet batteriet i tide. Nogle oplever problemer med ladestikket over tid. Det kan bl.a. hænge sammen med, at det er det udtag, der bliver brugt oftest på computeren.

Har din bærbare problemer med at oplade, kunne det skyldes problemer med ladestikket. Har du problemer med at få opladt din bærbar, kan vi foretage en fejlsøgning og undersøge, om det er batteri eller ladestik, der kræver udskiftning.

Installation af operativsystem og software

Hvis du har fået en ny bærbar, kræver den en installation af operativsystem og software for at kunne bruges. Vil du være sikker på, det bliver gjort korrekt, så overlad det til os. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have installeret et nyt operativsystem eller et nyt software.

Hos Datacity kan vi hjælpe dig med din bærbare enheder og bærbar reparation.

 

Bærbar Prisliste
Fejlsøgning af enhed
199,95,-
Alm. timesats/takst (Pr. påbegyndt time)
499,95,-
Hasteopgave (Spring over vores standard kø-system)
349,95,-
Fjernelse af virus, malware, spyware, ransomware o.lign.
999,95,- (Pris kan variere)
Datagendannelse (Inkl. obligatorisk startgebyr på 499,95
1499,95,-
Installation af operativ styresystem inkl. drivers, eksl. licens
499,95,-
Backup/overførsel fra enhed til f.eks. ekstern harddisk, USB eller anden enhed
499,95,-
Opsætning af filer fra tidl. bærbar til ny enhed (Dokumenter, billeder, o.a.)
799,95,-
Rensning af støv i enhed. (Gratis ifm. reparation/udskiftning af hardware)
499,95,-
Udskiftning af kølepasta på CPU/GPU
1499,95,-
Reparation/udskiftning af DC-bøsning/ladestik
1249,95,- (Pris kan variere)
Montering af hardware
199,95,-
Andre opg. og forespørgelser, 
kontakt os venligst på
tlf. 86943525 eller email info@datacity.dk
(0) Vare(r)
Vare(r) 0
Subtotal 0,00 DKK
GÅ TIL TOPPEN