MACBOOK REPARATION


DataCity har et supportteam klar til at hjælpe dig med dine digitale enheder. Vi har folk, der er specialister i alle digitale enheder – også i MacBook reparationer. Vi kan hjælpe dig med en række forskellige ydelser, herunder fejlsøgning, diagnosticering, udskiftning, reparationer og opgraderinger. Indlever din MacBook ind til os, og vi reparerer den effektivt og hurtigt. Vi tilbyder fuld service til din MacBook, og udfører derfor MacBook reparationer af hardware såvel som software.

Udskiftninger

Mange reparationer af hardware går under kategorien udskiftninger. Har din MacBook f.eks. problemer med at oplade, kunne det skyldes problemer med batteriet eller ladestikket. Her vil vi typisk skifte batteriet eller ladestikket. Vi foretager også udskiftning af skærme og tastaturer. Disse udskiftninger er som regel nødvendige, hvis du har tabt din MacBook eller spildt væske ud over den. Udskiftning af bundkort og udskiftning af harddiske kan også være nødvendigt efter væskespil – især de sukrede væsker. Her kan udskiftning af drev typisk også være nødvendigt. Vi foretager desuden udskiftning af enkelte dele. Vi har et lager med reservedele – heriblandt reservedele til MacBook.

Installering af software

Installation af operativsystem er nødvendig for at kunne benytte din nye MacBook i første omgang. Her plejer der at følge en god instruks med i dit køb. Den er dog ikke nødvendigvis klar efter dine behov og efter computerens bedst mulige ydeevne. Vi har særlige procedurer i forhold til installation på de nye MacBooks. Har du købt en brugt MacBook, eller har du brug for en komplet rensning af din MacBook efter et virus- eller malwareangreb, kan vi hjælpe dig med installation af operativsystem på din MacBook.

Opgradering af din MacBook

Hvis du gerne vil haven en maksimal ydeevne på din MacBook af forskellige årsager, kan vi hjælpe dig med at foretage de nødvendige opgraderinger. Det kan være nødvendigt, hvis du f.eks. har købt en model, der ikke helt lever op til de kvaliteter, du ønsker. Andre gange kan der være tale om, at bundkortet eller harddisken simpelthen er blevet uddateret, og derfor ikke længere kan følge med kravene fra nye programmer, spil og systemopdateringer. En opgradering af RAM er dog det første sted at starte, da det er her, du kommer til at mærke de første og største umiddelbare forskelle ved din opgradering.


Macbook Prisliste
Fejlsøgning af enhed
GRATIS!
Alm. timesats/takst (Pr. påbegyndt time)
499,95,-
Hasteopgave (Spring over vores standard kø-system)
349,95,-
Fjernelse af virus, malware, spyware, ransomware o.lign.
999,95,- (Pris kan variere) 
Datagendannelse (Inkl. obligatorisk startgebyr på 499,95 kr.)
1999,95,-
Installation af operativ styresystem, eksl. licens
499,95,-
Backup/overførsel fra enhed til f.eks. ekstern harddisk, USB eller anden enhed
499,95,-
Opsætning af filer fra tidl. Macbook til ny enhed (Dokumenter, billeder, o.a.)
999,95,-
Rensning af støv i enhed. (Gratis ifm. reparation/udskiftning af hardware.)
499,95,-
Udskiftning af kølepasta på CPU/GPU
1499,95,-
Reparation/udskiftning af DC-bøsning/ladestik
1499,95,- (Pris kan variere)
Reparation/udskiftning af skærm
Kontakt os venligst, da prisforskellen er stor fra model til model
Andre opg. og forespørgelser, 
kontakt os venligst på
tlf. 86943525 eller email info@datacity.dk
(0) Vare(r)
Vare(r) 0
SUBTOTAL: 0,00 DKK
TIL TOPPEN