SERVICEAFTALER

Fjernsupport Information & Priser
Serviceaftaler Serviceaftaler

Vi ved, hvor problematisk det er, når digitale enheder ikke virker. I en digital verden er computere, telefoner og tablets noget af det vigtigste, vi ejer. Ikke for enheden i sig selv, men fordi næsten hele vores liv ligger her. Billederne af familieturen sidste sommer, konkakten med omverdenen, kalenderen med overblikket, og de mange, mange arbejdsdokumenter og filer. Så når vores digitale enheder pludseligt går i sort, er der en del af vores liv, der bliver mere eller mindre utilgængeligt.


Uden telefon kan du ikke tjekke rejseplanen på farten eller nemt finde din ven i storcenteret. Uden en computer har du ikke nem adgang til alle dine filer og – måske endnu vigtigere – en nem måde at redigere eller arbejde videre i dem på. Uden en tablet kan du ikke tage arbejdet med dig eller bøgerne med på ferien med et snuptag. Vi siger ikke, vi er afhængige, eller at vi ikke kan klare os uden. Livet er bare så meget nemmere med end uden vores digitale enheder.


Hos DataCity ved vi, hvor vigtige de digitale enheder er i dag. Derfor bestræber vi os hver dag på at levere effektiv, grundig og god service for alle vores kunder – private kunder såvel som erhvervskunder. Få en serviceaftale hos DataCity og vær kun få klik væk fra it-vejledning over fjernsupport eller reparation af dine digitale enheder.

Serviceaftaler Privat

Ved du på forhånd, at du får brug for fjernsupport i forbindelse med it-vejledning og / eller reparationer af dine digitale enheder, kan du indgå i en række serviceaftaler med DataCity. Så har du altid hjælp ved hånden, når du skal have skiftet en skærm på telefonen, hastighedsoptimeret din pc, eller ændret din backupløsning. Vi tilbyder fuld service på dine enheder, og med en serviceaftale får du rabatter på support og reparationer. Vi stræber efter altid at kunne give vores kunder en effektiv og god service. Med eget værksted i butikken får du hurtigere service og nem afhentning. Kontakt os i dag og hør mere om vores serviceaftaler.

(0) Vare(r)
Vare(r) 0
Subtotal 0,00 DKK
GÅ TIL TOPPEN