STATIONÆR REPARATION

Vi har efterhånden en stor del af vores liv på vores digitale enheder: arbejdsfiler, familiebilleder, kontakt, orientering og handel. Derfor er det også et kæmpe problem, når de ikke længere virker. Hos DataCity er vi specialister i digitale enheder. Derfor kan vores specialistteam også hjælpe dig med din stationære. Hvis du har problemer med din stationære pc, kan du derfor indlevere den hos os. Hos DataCity tilbyder vi reparationer af dine stationære enheder. Vi håndterer problemer med software såvel som hardware, eller kort sagt: vi tilbyder fuld service af din pc.

Fejlsøgning af stationær

Med mindre du selv er computerekspert, har du som regel ikke de store chancer for at finde ud af, hvad der er galt med din stationære computer. Indleverer du den ind til os, kan vi lave en professionel fejlsøgning af din stationær og lokalisere problemet. Så kan vi fortælle dig, hvad der er galt med din stationære, hvad der skal til for at reparere den, og hvad det vil komme til at koste.

Rens af Virus og Adware

I den digitale verden sker der meget, der ikke er visuelt for øjet. Derfor kan der hurtigt snige sig vira og adwares med i mails, downloads og lignende. Det kan få fatale konsekvenser for din stationære og ikke mindst for indholdet derpå. Med en stationær reparation kan vi bl.a. foretage en rens af virus og adware. Så er du sikker på, at du har dit privatliv på din stationære i fred, og at indholdet stadig bevares.

Backup af harddisk

Måske er uheldet allerede ude. Der er spildt sodavand i computeren, det har ramt bundkortet, og nu vil din stationær ikke tænde. Det er heldigvis ikke ensbetydende med, at alt indhold er tabt. Som regel kan vi nemlig nå at redde harddisken. Sukker er det rene gift, da det krystalliserer og kan ødelægge computerens hardware over tid. Indleverer du din harddisk eller din computer til os i tide, kan vi i langt de fleste tilfælde nå at redde indholdet. Så kan vi lave en backup, som du har let adgang til.

Optimering af stationær

Nogle gange kræver løsningen ikke nødvendigvis en reparation, men snarere en optimering. Din stationære har måske nogle år på bagen og er ikke blevet vedligeholdt optimalt. Gennem forskellige procedurer kan vi sørge for, at din stationære igen kører optimalt.

Installation af drivers og styresystemer

Nogle drivers og styresystemer er nemme at installere. Andre er kringlede og svære at gennemskue. Spar dig besværet og få os til at lave den nødvendige installation af drivers og styresystemer.

Vi tilbyder fuld service

Udover ovenstående ydelser, tilbyder vi følgende service af din stationære:

  • Udskiftning af strømforsyninger, hvis din stationære har problemer med strømtilførsel.
  • Udskiftning af harddiske, der kan forny din stationæres liv.
  • Udskiftning af bundkort, der kan gøre din pc væsentligt hurtigere.
  • Udskiftning af drev for mere eller bedre lagring.
  • Udskiftning af grafikkort, der giver dig mulighed for f.eks. at spille flere nye spil.

 

Stationær Prisliste
Fejlsøgning af enhed
199,95,-
Alm. timesats/takst (Pr. påbegyndt time)
499,95,-
Hasteopgave (Spring over vores standard kø-system)
349,95,-
Fjernelse af virus, malware, spyware, ransomware o.lign.
999,95,- (Pris kan variere)
Datagendannelse (Inkl. obligatorisk startgebyr på 499,95
1499,95,-
Installation af operativ styresystem inkl. drivers, eksl. licens
499,95,-
Backup/overførsel fra enhed til f.eks. ekstern harddisk, USB eller anden enhed
499,95,-
Opsætning af filer fra tidl. PC til ny enhed (Dokumenter, billeder, o.a.)
799,95,-
Rensning af støv i enhed. (Gratis ifm. reparation/udskiftning af hardware)
499,95,-
Udskiftning af kølepasta på CPU/GPU
799,95,-
Montering af hardware
199,95,-
Andre opg. og forespørgelser, 
kontakt os venligst på
tlf. 86943525 eller email info@datacity.dk
(0) Vare(r)
Vare(r) 0
Subtotal 0,00 DKK
GÅ TIL TOPPEN