UDKØRENDE SERVICE

Onsite IT

Hos Datacity går vi op i IT og service. Vi er specialister inden for IT-vejledning, reparationer og support. Vi tilbyder fuld service på dine digitale enheder, og vi vejleder dig gerne i dine næste køb af enheder, gear og software. 
 
Udover fjernsupport og reparation på vores lokale værksted, tilbyder vi også udkørende service. Det er en service for dig, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at komme ned i butikken eller bruge fjernsupport. Få kontakten ansigt til ansigt og få løst problemet hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads, når det passer dig.
 
Med vores udkørende service får du fikset problemet der, hvor du er. 

Montering, optimering, installering med udkørende service

Hos Datacity får du fuld service på dine digitale enheder. Efter ønske kan vi levere dine bestilte enheder hos dig. Så monterer vi dem, installerer det rette software og sørger for de er klar til brug. Så er du sikker på, du får det bedste ud af dine nye enheder.

Har du problemer med din pc, kommer vi gerne ud til dig og kigger på den. Vi kan foretage en fejlsøgning på stedet og lokalisere problemet. Typisk vil vi inden for forholdsvis kort tid kunne reparere din pc på stedet. Har du andre problemer, tilbyder vi også at komme ud til dig, når du ønsker at få hastigheds- eller sikkerhedsoptimeret dine digitale enheder.
 

Nem IT-service fra Datacity

Med Datacity i ryggen, er det nemt at have digitale enheder. Vi yder fuld service af din computer, telefon eller tablet uanset mærke og model. Når du vælger Datacity, behøver du altså kun ét sted, når du har udfordringer med dine digitale enheder. Vi kan både hjælpe dig med sikkerhedsoptimering, hastighedsoptimering, reparation og udskiftning af dele. Mangler du en ny pc, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Digitale enheder skal være nemme at bruge. Derfor skal IT-service også være nemt og ligetil, når der er problemer med computeren, tabletten eller telefonen. Det sørger vi for i Datacity. Vi leverer IT-service, når det passer dig, som det passer dig. Vælg selv, om vi skal køre ud på din arbejdsplads eller komme hjem til dig - om du vil have fysisk assistance eller fjernsupport.
 

Priser for udkørende service

 Kundegruppe Pris for første time Pris herefter pr. time
Privat 694,95 inkl. moms 499,95 inkl. moms
Erhverv 979,95 ekskl. moms 694,95 ekskl. moms
  

Kontakt os endelig for at høre nærmere om vores udkørende service.

(0) Vare(r)
Vare(r) 0
SUBTOTAL: 0,00 DKK
TIL TOPPEN